Kuuma Ankanpoikanen

Aivan ihana nukketeatterityöryhmä

Kuuma Ankanpoikanen on vuonna 2008 syntynyt, laskutavasta ja projektista riippuen esimerkiksi kolme-, viisi-, kahdeksan- tai kymmenhenkinen aivan ihana nukketeatterityöryhmä.

Erityisosaaminen
Kuuma Ankanpoikanen hallitsee nykynukketeatterin sen lukemattomissa eri ilmenemismuodoissa niin lapsille kuin aikuisille: niille, jotka sitä haluavat nähdä, ja niille, jotka eivät vielä tiedä haluavansa.

Valmius
Esitysten tai niiden eri osa-alueiden valmistamisen lisäksi Kuumalta Ankanpoikaselta hoituu erilaisten tapahtumakonseptien hionta. Kokovartalonaamiokavalkadista löytyy hahmoja moneen lähtöön, ja ryhmää kiinnostaa niiden tuominen erilaisten tapahtumien yllättäjäksi.  Niiden oheen Kuuma Ankanpoikanen saattaa haluta järjestää vaikkapa työpajan tai diskon.

Kuuma Ankanpoikanen tarjoaa mielellään nukketeatteriosaamistaan erimallisiin yhteistöihin ja -tuotantoihin. Villinä ja vapaana se pitää sekä kaltaisistaan yhteistyökumppaneista että luonteeltaan vakaammista tahoista.

Kiinnostukset
Kuuma Ankanpoikanen on kokeilunhaluinen, helposti innostuva ja uusista haasteista syttyvä. Monipuolinen. Aktiivinen. Leikkimielinen. Tinkimätön. Tykättävä.

Ansiot
– Kokovartalonaamiohahmoja festivaaleille ja tapahtumiin vuodesta 2011 alkaen, esim. Ruisrock ja Ilmiö/H2Ö.

– Kokemuksia yhteistuotannoista mm. Nukketeatteri Akseli Klonkin, TEHDAS Teatterin ja Oulun kaupunginteatterin kanssa.

– ”Te ootte ihania”, ”Teitä tulee kyllä ikävä”, ”Teille on antenni täysin vinossa” -yhteistyöpalautteet.

– Noin parikymmentä esitystä, kaikki yhtä rakkaita.

– Rakkaudella, Agatha -esityksen mahduttaminen kahteen pakettiautoon.

– Gorilla Gorilla -esityksen mahduttaminen yhteen pakettiautoon.

www.kuumaankanpoikanen.com

Facebook: kuuma ankanpoikanen

Instagram: @kuumaankanpoikanen