Esitykset ja palvelut

Esitykset

  • Aura of Puppets tarjoaa nukketeatteritaiteilijoiden laadukkaita ja monimuotoisia esityksiä kaikenikäisille katsojille. Erityisen tunnettuja Aura of Puppetsin tekijät ovat aikuisille suunnatuista teoksistaan.

Tutustu tarkemmin tarjontaamme, ajankohtaisiin ja tilattavissa oleviin esityksiin.

Katso esityskalenteri
Selaa tilattavia esityksiä
Selaa kaikkia esityksiä

Elotonkin liikuttuu

Kurssit ja seminaarit

Aura of Puppets järjestää aika ajoin keskustelutilaisuuksia, työpajoja ja kursseja nukketeatteritaiteesta ja sen rajapinnoilta. Tulevista tapahtumista alan ammattilaisille sekä taiteenlajista kiinnostuneille ilmoitetaan kalenterissa ja uutiskirjeessä.

Kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@auraofpuppets.com

Tutustu työpaja tarjontaan tästä

Räätälöidyt palvelut

Haluatko oppia nukketeatterin saloja? Miten olisi virkistävä ja uutuuttapuhkuva TYKY-päivä, jossa nuket toimivat tunnelman nostattajina? Vai tarvitsetko raikasta sisältöä ilmaisutaidon tunneille?

Järjestätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä, festivaalia tai muuta ohjelmallista tapahtumaa, Aura of Puppets on mielellään mukana. Kun tarvitset työpajaohjaajaa, nukketeatterin asiantuntijaa, puhujaa tai kokonaista nukketeatteria käsittelevää kurssia, käänny puoleemme.

Aura of Puppets tarjoaa monenlaisia nukketeatterin oheispalveluita, varjoteatterikursseista nukenrakennuspajoihin ja historialuennoista nukketeatterin soveltaviin projekteihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@auraofpuppets.com

Nukketeatteritaiteilijoista on moneksi.

Hae palveluita

  • Hakusana

  • Palvelu

  • Avainsana

  • Ikäryhmä

  • Kesto